Autor: Siret Trull • 3. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Haiglate võrgustumine peab olema lõppenud aastaks 2022

Võrumaad külastav peaminister Taavi Rõivas arutas täna Lõuna-Eesti Haigla, Eesti Haigekassa ning Tartu Ülikooli Kliinikumi esindajatega haiglavõrgu arendamise tulevikku ning tunnustas kliinikumi ja haiglat hea koostöö eest.

„Haiglate võrgustumine on vajalik selleks, et tagada parem ravi kvaliteet üle Eesti ning ressursside mõistlik kasutus, olgu selleks siis aparatuur, info või tööjõud. Tartu Ülikooli Kliinikumile osaluse ostmine Lõuna-Eesti Haiglas ning Põhja-Eesti Regionaalhaigla koostöö Rapla ja Läänemaa haiglatega näitab, et valitsuse tegevus haiglavõrgu arendamise eestvedamisel on kandnud vilja ning haiglate võrgustumise protsess on käima lükatud,“ ütles Rõivas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708