Autor: Triin Tabur • 15. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Tervislik toitumine töökohal

Sekretär.ee portaal kirjutab, millist sööki süüa, et enesetunne oleks nii füüsiliselt kui vaimselt hea, et töö lippaks kergelt ning pärast tööaega oleks jaksu ka teistele olulistele asjadele pühenduda.

Tervise Arengu Instituut on koostanud põhjaliku soovituste kogumi, kuidas tervislikult töökohal toituda. Jagame sellest praktilisest kogumikust olulisemaid nõuandeid selles osas, mida igaüks ise saab ette võtta oma toitumise tervislikumaks muutmisel, kirjutab G4S Eesti kommunikatsioonispetsialist Esme Kassak portaalis julgedhoolida.ee.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708