Autor: Kadi Heinsalu • 28. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab perearsti kampaania II etappi

Haigekassa juhatuse esimehe Tanel Rossi sõnul algab peagi taas avalikkuse teavitamise kampaania, et tõsta inimeste teadlikkust perearsti ja pereõe tähtsusest.

 Esimene taoline kampaania toimus aasta alguses ja oli tema hinnangul edukas.

Ross kinnitas tänasel pressibriifingul, et perearstisüsteemi on viimastel aastatel palju arendatud. Ta tõi näiteks teise pereõe, pereõe iseseisva vastuvõtu, tegevusfondi, millest makstakse lihtsamate käeliste tegevuste eest. Ross lisas veel e-nõustamise, õhtused ja nädalavahetuse vastuvõttude korraldamise võimaluse ja kvaliteedisüsteemi täiustamise.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099