Autor: Violetta Riidas • 30. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimite Zovirax, Ranitidine Accord ja Ibustar tarneraskused

Ravimiamet annab teada kolme ravimi tarneraskustest.

Müügiloa hoidja Glaxo esindaja on teatanud ravimi Zovirax 30mg/g silmasalvi (toimeaine atsikloviir) tarneraskusest, mis kestab eeldatavalt järgmise aasta märtsi lõpuni. Apteekides on hetkel ravim veel saadaval. Teisi viiruste vastaseid silmasalve Eestis ei turustata.

Müügiloa hoidja Accord Healthcare Limited on teatanud ravimi Ranitidine Accord 300mg tablettide (toimeaine ranitidiin) tarneraskusest, mis kestab eeldatavalt käesoleva aasta novembri lõpuni. Teised ranitidiini sisaldavad preparaadid on saadaval.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099