Autor: Violetta Riidas • 3. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERHL: Eesti rikub Euroopa Liidu seadust

Eesti Ravimihulgimüüjate Liit (ERHL) leiab, et 2014. aasta kevadel vastu võetud Ravimiseaduse muudatus on vastuolus Euroopa Liidu seadusandlusega ning  piirab tema liikmete õigusi.  ERHL  on esitanud Euroopa Komisjonile sellekohase kaebuse Eesti Vabariigi vastu.

 “Vertikaalse integratsiooni keeld tuli üllatusena nii hulgi-kui jaemüüjatele, seda enam, et Riigikohus ei ole oma  otsustes viidanud üheski punktis sellele, et apteegituru probleemiks on vertikaalne integratsioon. Samuti ei ole seda probleemina üles tõstnud ükski Eesti poliitiline huvigrupp,” kommenteeris AS Magnum juhatuse esimees Kristjan Vilosius.

“Vertikaalse integratsiooni keelu kehtestamisega ületas Eesti seadusandja selgelt oma mandaati,” lisas  Vilosius.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099