Autor: Violetta Riidas • 3. november 2014
Ainult tellijatele

ERHL: Eesti rikub Euroopa Liidu seadust

Eesti Ravimihulgimüüjate Liit (ERHL) leiab, et 2014. aasta kevadel vastu võetud Ravimiseaduse muudatus on vastuolus Euroopa Liidu seadusandlusega ning  piirab tema liikmete õigusi.  ERHL  on esitanud Euroopa Komisjonile sellekohase kaebuse Eesti Vabariigi vastu.

 “Vertikaalse integratsiooni keeld tuli üllatusena nii hulgi-kui jaemüüjatele, seda enam, et Riigikohus ei ole oma  otsustes viidanud üheski punktis sellele, et apteegituru probleemiks on vertikaalne integratsioon. Samuti ei ole seda probleemina üles tõstnud ükski Eesti poliitiline huvigrupp,” kommenteeris AS Magnum juhatuse esimees Kristjan Vilosius.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708