Autor: Violetta Riidas • 3. november 2014
Ainult tellijatele

Jüri Enneti väljaütlemine solvab haigeid?

Tallinnas Paldiski maanteel ilutseb Seewaldi psühhiaatrikliiniku kõrval suur, pilkupüüdev reklaamplakat. «Täiesti hull film!» ütleb sellel tuntud psühhiaater Jüri Ennet, reklaamides praegu kinodes jooksvat õudusfilmi «Kihv», kirjutas Postimees.

«Kui mõelda selle peale, et vaimse tervise probleemidega kaasneb niigi väga suur stigma ja häbimärgistamine ja sõnu nagu «hull» kasutatakse erinevates tähendustes, vahel ka sõimusõnana, siis võib see olla mõnele inimesele ka haavav,» arvas Seewaldi kliinikus töötav kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708