Autor: Violetta Riidas • 13. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rapla haigla vajab oodatust rohkem investeeringuid  

Eelmisel kolmapäeval käis koos töögrupp, kes tegeleb Rapla maakonnahaigla võrgustumisega PERH-iga, kirjutas ajaleht Raplamaa Sõnumid.

Haigla poolt võtsid koosolekust osa nõukogu esimees Kalle Palling, ROL-i esimees Margus Jaanson ja haigla juhataja Aivar Tooming. PERH-i esindas juhatuse esimees Tõnis Allik koos oma meeskonnaga. Päevakorras oli funktsionaalse arengukava I ja II etapp.

Haigla ümberehitus on projekteeritud ja välja on arvutatud ka ruutmeetrite vajadus. Sellest tulenevalt on koostatud ruumiline programm, milline haigla välja võiks hakata nägema ja milline saab tulevikus olema funktsionaalsus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099