Autor: Siret Trull • 18. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstide ja õdede majas algavad siseviimistlustööd

Reedel, 21. novembril kell 12 tutvub linnapea Edgar Savisaar arstide ja õdede maja ehituse hetkeseisuga.

Ühtlasi juhatab arstide ja õdede maja rajamist vedavate linnavalitsuse liikmete ning spetsialistide visiit sisse järgmise aasta algul valmiva hoone siseviimistlustööd. Akadeemia tee 48 korruselamu siseviimistlustöödega alustamise üritusel osalevad abilinnapead Eha Võrk ja Merike Martinson, teatas Raepress.

Akadeemia tee 48 endise ühiselamu rekonstrueerib Tallinna Linnavaraameti tellimusel arstide ja õdede majaks Ramm Ehitus OÜ. Majja on planeeritud kokku 97 korterit - 24 kööktuba, 60 ühetoalist ja 13 kahetoalist korterit. Üürnikud saavad rekonstrueeritava hoone eluruumidesse sisse kolida juba järgmise kevade hakul.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708