Autor: Siret Trull • 18. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esimesed annetuste eest muretsetud esmaabipaunad saadeti Ukrainasse teele

MTÜ Vaba Ukraina saatis täna Kiievi poole teele esimese koguse esmaabivahendeid, mis on soetatud heategevuskampaania „Eestilt Ukrainale” tehtud telefoniannetuste eest.

Esimeses saadetises on kokku 80 individuaalset esmaabipauna, milles igaühes žgutt, rõhkside, kolmnurkrätik, termolina, plaastrid ja sidemed. Kokku saadetakse Ukrainasse 600  esmaabivahendite komplekti.

MTÜ Vaba Ukraina esindaja Kuido Külma sõnul on Eesti võimalustest hetkel võetud maksimum ja laod vajaminevatest toodetest tühjaks tehtud: „Järgmise partii komponendid saabuvad kohale novembri lõpus, esmaabipaunasid juurde valmistav tehas Viljandis lubab uusi saadetisi detsembris.” Osa vahendeid tellitakse ka USA-st, kus hinnad on märksa madalamad kui Euroopa Liidus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708