Autor: Siret Trull • 19. november 2014
Ainult tellijatele

Tartu Tervishoiu Kõrgkool suurendab koostööd gümnaasiumitega

Tartu Tervishoiu Kõrgkool sõlmib koostöölepped Tartu Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasiumi, Tartu Jaan Poska Gümnaasiumi ja Elva Gümnaasiumiga, mis annab nende koolide õpilastele võimaluse saada mitmekülgsemat tervishoiualast haridust.

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli täienduskoolituse spetsialisti Liisi Orgi selgitusel annavad kõrgkooli materiaal-tehnilised tingimused ja suure praktilise kogemusega õppejõudude teadmised ka gümnasistidele hea võimaluse tervishoiu valdkonnaga tegelemiseks. „Selliselt saavad noored juba gümnaasiumis käies huvipakkuva valdkonnaga süvitsi tegeleda,“ selgitas ta ja lisas, et tervishoiust huvitatud gümnaasiuminoored on leidnud kõrgkoolist enda uurimistöödele juhendajaid, samuti on kõrgkool ka varasemalt pakkunud valikaineid gümnasistidele. Nimelt on kõrgkoolil juba sõlmitud koostöölepped Tartu Tamme Gümnaasiumi ja Viljandi Gümnaasiumiga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708