Autor: Triin Tabur • 26. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dublinis arutleti patsiendile suunatud e-teenuste üle

Iirimaal Dublinis toimus rahvusvaheline konverents „Connected Health and me: the patient perspective“. Sellel peetud ettekandes tõi Eesti E-tervise Sihtasutuse juht Raul Mill esile tervishoiuteenuste osutajatele ja  patsientidele suunatud tervise infosüsteemi põhiseid e-lahendusi.

Samuti kohtus Mill konverentsi käigus Iirimaa tervishoiuministri Leo Varadkariga.

Konverents keskendus kroonilistele haigustele ja e-tervise teenustele krooniliste haigete käsitlemisel. Samuti patsiendile orienteeritud teenustele, millist informatsiooni vajab patsient ja millist informatsiooni vajab arst, mis on aktuaalsed ka Eestis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099