Autor: Triin Tabur • 4. detsember 2014
Ainult tellijatele

Vähiravifond pälvis Aadu Luukase Sihtasutuselt 6400-eurose preemia

Kaheksandat aastat missioonipreemiat välja andev Aadu Luukase Sihtasutus andis Kadrioru lossis välja tänavused preemiad. Sihtasutus Hille Tänavsuu Vähiravifond „Kingitud elu” jõudis konkursi finaali ja pälvis nominendina 6400-eurose preemia.

„Meie fondi missioon on aidata ravida füüsilist vähki – toetada vähihaigeid, keda riik ei pea piisavalt “kulutõhusaks”, aga samas tahame ka ravida ühiskondlikku “vähki” - propageerida heategevust kui elustiili, rõhutada väärtusi nagu solidaarsus ja kaastunne ning leevendada heategevusega seotud eelarvamusi ja hirme,“ ütles vähiravifondi „Kingitud elu” juhataja Toivo Tänavsuu. „Preemia innustab meid sirgeselgselt edasi minema. See on tunnustus, mille suunaksin eelkõige meie fondi annetajatele, tänu kellele me tegutseme. Aitäh!”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708