Autor: Violetta Riidas • 11. detsember 2014
Ainult tellijatele

Ministeeriumid toetavad maa-apteegi loomise seadust

Eelnõu eesmärk on tagada apteegiteenuse kättesaadavus väiksema nõudlusega (maa) piirkondades, kus üldapteeki ega selle struktuuriüksust ei ole ning lähim apteegi tegutsemiskoht jääb kohalike elanike jaoks kaugele.

Eelnõu kohaselt otsustab üldapteegi struktuuriüksuse asutamise vajaduse üle kohalik omavalitsusüksus – kas peetakse vajalikuks üldapteegi struktuuriüksuse olemasolu või korraldatakse elanikele ravimiabi teisiti piisavalt tõhusalt (näiteks internetiapteegi kaudu). Eelnõu kohaselt võib kohalik omavalitsusüksus ravimiametile taotluse esitada, kui lähim üldapteegi tegutsemiskoht jääb vähemalt 2000 ühe või mitme kõrvuti asuva kohaliku omavalitsuse territooriumil elavast elanikust kaugemale kui 30 kilomeetrit.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708