Autor: Violetta Riidas • 15. detsember 2014
Ainult tellijatele

Proviisorid kutsuvad Toompeale meeleavaldusele

Eesti Proviisorite Koda kutsub homme kell 11 Toompea lossi ees toimuvale meeleavaldusele, mille eesmärgiks on tagada parem, patsiendikeskne apteegiteenus kõigile eestimaalastele. Viimast silmas pidades on Proviisorite Koda algatanud allkirjakogumise aktsiooni, et viia sisse vajalikud Ravimiseaduse muudatused.

 "Kui Eesti Proviisorite Kojal õnnestub koguda oma algatusele 1000 eestimaalase allkirjad, saame esitada seadusemuudatuse "Märgukirjale ja selgitustaotlusele vastamise ning kollektiivsete pöördumiste raames,"kommenteeris proviisorite eestkõneleja Karin Alamaa-Aas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708