Autor: Violetta Riidas • 16. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kork: On vaja miinimumstandardeid

Eesti Arstide Liidu juht Andres Kork rääkis täna Meditsiiniuudiste korraldatud konverentsil Meditsiin 2015.

Meie süsteemi eesmärgiks on saada terve inimene. Ta on tähtis ka majanduslikust seisukohast, kuna temast tuleb majanduskasv ja ta ei lähe ühiskonnale kalliks. Mujal maailmas on juba aru saadud, et inimesest tulusam on ainult maavarade kaevandamine.

Minister Ligi ütles, et tervishoiukulude vaoshoidmine on õhtumaa ühiskonna ellujäämise küsimus. Sellele järgnevalt kärbiti haigekassa järgmise aasta esialgset eelarveprojekti 24 miljoni võrra ja me astusime pika sammu Rumeeniale lähemale.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708