Autor: Violetta Riidas • 16. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ross: areneme evolutsiooniliselt

Haigekassa juht Tanel Ross esines Meditsiiniuudiste poolt korraldatud konverentsil Meditsiin 2014.

Tänavuse aasta kohta tooksin välja kolm märksõna - jätkuvalt on kasvanud üldarstiabi roll - julgen väita, et perearstiabi on hästi kätte saadav. Oluliselt kasvas õendusabi ja seda paljuski koduõenduse osas. Üldiselt on teenuse kättesaadavus hea. Lisandunud on ka uusi ravimeid.

Eriarstiabi on osutatud plaanitud suurusjärgus. Suuri ületamisi pole olnud. Võiks ehk mainida seda, et eriarstiabi kasutanud isikute arv on suurenenud võrreldes eelmise aastaga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099