Autor: Siret Trull • 29. detsember 2014
Ainult tellijatele

Tervishoiuteenuste ja retseptiravimite loetelud täienevad mitmete oluliste ravimitega

Uuest aastast lisandub Eesti Haigekassa soodusravimite ja tervishoiuteenuste loetellu  mitmeid uusi ravimeid, mis parandavad erinevate haigustega inimeste elukvaliteeti. Lisanduvad ravimid muuhulgas näiteks kaugelearenenud Parkinsoni tõve ning hematoloogiliste haigustega patsientide raviks, samuti mitmeid kaasaegsed vähiravivõimalusi kopsu-, munasarjakasvajate ning leukeemia ravis. Uue võimalusena lisatakse teenuste loetellu bioloogiliste ravimite biosimilarid erinevate põletikuliste haiguste raviks, samuti laieneb bioloogiliste ravimite valik.

Haigekassa ambulatoorsete soodusravimite nimekirja ja haiglaravimite loetelu täiendamine toimub kindlate õigusaktides kirjeldatud põhimõtete kohaselt. Haigekassa tervishoiuteenuste ning ravimite loetellu lisatakse ravimid, mis on tõendatult efektiivsed ning mille hinna ja kasu suhet saab pidada mõistlikuks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708