13. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valged Kitlid panid tööle nii jalad kui pead

Valge Kitli Jooks
Foto: Erik Orro
Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts korraldas esmaspäeval arstitudengitele Valge Kitli Jooksu, kus võiduks oli lisaks kiiretele jalgadele vaja ka teadmisi arstitööst ning tugevat meeskonnatööd.

Selts reklaamis üritust nii: „Kena kevad on käes ja arstitudengitel on paras aeg teha jälle midagi värskes õhus. Seekord pakume teile võimalust ragistada ajusid ja panna tööle ka oma jalad Valge Kitli Jooksul. Tegu on üritusega, kus meeskonnahing loeb väga – mida parem koostöö, seda suurem võimalus on võita. Boonuspunkte võib saada vaimukate kostüümide eest. NB! Liikumisel ei tohi kasutada abivahendeid (rattast, autot, bussi jne). Oluline on riietuses kasutada vähemalt üht arstile iseloomulikku abivahendit ka.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099