13. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ossinovski: välja pakutud alkoholipoliitika ettepanekud ongi mõistlik kompromiss

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski
Foto: Raul Mee
Sotsiaalministeerium on seisukohal, et kavandatud seadusandlike abinõude pakett alkoholireklaami ja -müügi valdkondades on mõistlik kompromiss ühiskondlike huvide ja alkoholiga seotud sektorite huvide vahel, seisab tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski vastuskirjas alkoholiäri huvigruppide varasemale ühispöördumisele.

“Me kõik peame andma endale aru, et praeguse alkoholitarbimise taseme juures ületavad alkoholist Eesti ühiskonnale tulenevad kulud alkoholitootmise ja -müügiga seotud majandusharude kogutulu,” rõhutas Jevgeni Ossinovski täna teele läinud kirja kommenteerides ning lisas, et viimastel nädalatel on laekunud ka mitmeid argumenteeritud ettepanekuid keelata alkoholi reklaam täielikult.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708