Pärnu haigla kutsuks tulevikus praktikale ka välistudengeid

Napi eesti keele oskuse tõttu pakutakse harva Eestis välistudengitele praktikakohti. Seepärast veetsid töövarjupäeva Pärnu Haiglas Tallinna tehnikaülikooli tervisetehnoloogia magistrandid Indiast, Nigeeriast ja Hollandist.

Haigla turundusspetsialist Errit Kuldkepp selgitas, et keelebarjääri tõttu ei taheta välistudengeid tihti praktikale võtta. Või kui võetaksegi, antakse neile ainult lihtsamaid töid. “Me ei taha diskrimineerida ühtegi teadmistega tudengit,” kinnitas Kuldkepp. Haigla kutsus välistudengid töövarjuks esimest korda ega välista nende praktikale kutsumist tulevikus, kirjutas Pärnu Postimees.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.