Autor: Violetta Riidas • 4. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ortopeed Vahur Metsna: „Meeskonnatöö on mulle oluline!”

Ortopeed Vahur Metsna.
Foto: ITK
Ida-Tallinna Keskhaigla ortopeedia osakonna üks pikaajalisi arste Vahur Metsna kinnitab, et kodused seinad ning toetavad kolleegid on need, mis hoidnud teda poolteist aastakümmet just siin haiglas tööl. Ülevaade Vahur Metsna töödest ja tegemistest ilmus ITK siselehes.

Dr Metsna on varajasest noorusest tundnud huvi meditsiinivaldkonna vastu – just 13-aastaselt saadud ning raskelt paranenud põlvevigastus oli see, mis patsiendina pani meditsiiniga sinasõprust tegema ja elukutsevaliku otsust langetama. Seetõttu ei olnud keskkoolipoisina Seppo Kliinikus sanitarina tööd alustada mingi raskus – just seal sai ta maiku õigest meditsiinitööst, puutudes kokku vere ja äralõigatud jäsemetega. Samuti sai siit alguse tutvus mitme hea kolleegiga – Arne-Lembit Kööp, Vjatseslav Zahharov, Uku Truupõld ja Andres Kööp on need, kes veel tänagi ITKs töötavad ning on olnud tunnistajaks aastate jooksul toimunud arengutele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708