Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev, Электронный справочник Äripäev • 14. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kersti Veidrik sai käsu korras ettevõtjaks

Foto: Andras Kralla
Kui paljud perearstid majandavad end pelgalt haigekassa eraldatud rahast, siis Rakvere perearst Kersti Veidrik tahab enamat – ta osutab aktiivselt erinevaid tasulisi teenuseid ning osaleb rahvusvahelistes ravimiuuringute projektides.

Soov lisa teenida on lennutanud OÜ Eraarst Kersti Veidrik teist aastat järjest kiiresti arenevate ettevõtete TOPi. „Ilmselt oleme Gaselli TOPis paljuski tänu osalemisele rahvusvahelistes uuringutes,“ nendib Veidrik. „Tänu sellele teenime raha, mis annab mulle lisainvesteeringuteks vabad käed, näiteks olen väga palju panustanud tööruumide renoveerimisse ja mõnusa töökeskkonna loomisse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708