Kuula artiklit
25. jaanuar 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimi Meloxicam Sandoz turustamine lõpetatakse

Foto: internet
Müügiloa hoidja Sandoz d.d. teatas ravimi Meloxicam Sandoz 7,5 mg ja 15 mg tablettide (toimeaine meloksikaam) turustamise lõpetamisest Eestis.

Meloxicam Sandoz sisaldab toimeainet, mida nimetatakse meloksikaamiks. See kuulub ravimirühma, mida nimetatakse mittesteroidseteks põletikuvastasteks aineteks (MSPVA-d). Neid ravimeid kasutatakse, et leevendada liigeste ja lihaste põletikku ning valu, mis võivad tekkida artriidi ja mõnede teiste liigeseprobleemide puhul.

Meloxicam Sandozt kasutatakse:-osteoartroosi (liigesekõhre lagunemine) ägenemiste lühiajaline ravi;-reumatoidartriidi (liigesepõletik) või anküloseeriva spondüliidi (selgroolülide vaheliste liigeste krooniline põletik, mis põhjustab selja kangust) pikaajaline ravi;-reumaatiliste haiguste, nagu reumatoidartriidi, juveniilse reumatoidartriidi ja anküloseeriva spondüliidi ägenemiste lühiajaline ravi.Meloxicam Sandoz turustamise lõpetamise järel jäävad turule teiste tootjate samas ravimvormis ja annuses olevad preparaadid.

Ravimi Meloxicam Sandoz turustamine lõpetatakse
Kuula artiklit

Ravimi Meloxicam Sandoz turustamine lõpetatakse

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708