Kuula artiklit
Autor: Violetta Riidas • 22. veebruar 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Käimas on neli perearstide konkurssi

Foto: Scanpix/Caro
Terviseamet otsib perearste neljale nimistule ja veel teisigi perearste.

KonkursidTallinna perearsti konkurss (kuulutus aegub 20. märtsil 2016)Tallinna Nõmme piirkonna perearsti konkurss (kuulutus aegub 16. märtsil 2016)Viimsi valla perearsti konkurss (kuulutus aegub 29. veebruaril 2016)Rae valla perearsti konkurss (kuulutus aegub 29. veebruaril 2016)

AsendussüsteemTerviseamet otsib perearsti ajutist asendajat Tamsalu nimistule.Tööle asumise aeg on kokkuleppel (orienteeruvalt suvi 2016. a).

Muud pakkumisedSangaste perearsti abiarst ja/või puhkuse asendajaRõuge valla nimistu vajab veel üht arsti kvalifikatsiooniga tervishoiutöötajatTerviseamet otsib Kohila valda perearsti või abiarstiTerviseamet otsib perearsti ajutist asendajat Kiili valla nimistule.

Käimas on neli perearstide konkurssi
Kuula artiklit

Käimas on neli perearstide konkurssi

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708