Autor: Mirjam Esperk • 19. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Naistearst Dmytro Kovalenko sai tööpraktika Pelgulinna sünnitusmajas

Foto: Internet
Enne Hiiumaal tööleasumist koolitus Ukrainast pärit arst kuu aega Pelgulinnas., kus ta sai hästi hakkama ning jättis endast positiivse mulje.

"Doktor Dmytro Kovalenko viibis tööpraktikal Lääne-Tallinna Keskhaigla naistekliinikus perioodil 9.november - 15.detsember 2015," kinnitas Lääne-Tallinna Keskhaigla kommunikatsioonispetsialist Liisa Suba. Tema sõnul töötas doktor Kovalenko peamiselt sünnitusosakonnas, lisaks praktiseeris ta raseduskeskuses ja naistekliiniku vastuvõtutoas. Naistearst osales normaalse ja patoloogilise sünnituse juhtimisel, keisrilõigete teostamisel ja günekoloogilistel lõikustel. "Naistekliiniku kolleegidele jättis Ukrainast tulnud arst sümpaatse mulje ja sai kõigi tööülesannetega hästi hakkama," rääkis Suba.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708