22. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa: ravimilehe prototüüp on töös

Tänu digiretseptile tekkis arstil ja apteekril esimest korda täielik ülevaade patsiendi ravimikasutusest. Aja jooksul on arstide ja apteekrite ootused ning vajadused muutunud st soovitakse patsiendi kohta saada infot praegusest ülevaatlikumal kujul (n-ö ravimileht).

Praegune retseptide loetelu ei paku apteekrite sõnul neile piisavalt tuge raviotsuste tegemisel. Näiteks ei näe nad inimese realiseeritud retsepte, et nõustada kõikide ravimite taustal. Ka inimestel endal on raske saada tavaloetelust informatsiooni ainult ajakohastest ravimitest ja nende tarvitamise juhenditest. Samas on eri kasutajate nägemused uuendusest väga erinevad ning otsustasime seetõttu teemat lähemalt uurida.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708