22. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulekul on vaktsineerimisteemaline ümarlaud

Tartu Ülikooli meditsiinilise mikrobioloogia ja viroloogia professor Irja Lutsar.
Autor: ajakiri.ut.ee

Ravimitootjate Liit korraldab esmaspäeval immuniseerimise nädala raames vaktsineerimisteemalise avaliku ümarlaua „Miks me peame vaktsineerima?“

24.–30. aprillini toimub WHO Euroopa immuniseerimise nädal, mille eesmärk on tuua fookusesse vaktsineerimise teema tervikuna ning arutleda probleemide ja erinevate võimaluste üle. Selle nädala raames leiab esmaspäeval, 25. aprillil kell 12 Tervishoiumuuseumi (Lai tänav 30, Tallinnas) suures saalis aset vaktsineerimisteemaline avalik ümarlaud.

Ümarlaual osalevad ja vaktsineerimise teemat avavad:

Helen Mülle, Lääne-Tallinna Keskhaigla nakkusarst, Terviseameti peadirektor, Sotsiaalministeeriumi rahvaterviseosakonna nõunik, Tartu Ülikooli meditsiinilise mikrobioloogia ja viroloogia professor, Ravimitootjate Liidu esindaja, Pediaater, lapsevanem, Terviseameti Gripikeskuse peaspetsialist, Terviseameti Nakkushaiguste seire ja epideemiatõrje osakonna peaspetsialist, Ravimiameti ravimiohutusosakonna juhataja

Tiiu Aro

Martin Kadai

Irja Lutsar

Riho Tapfer

Eda Tamm

Liina Kersna

Olga Sadikova

Irina Filippova

Ott Laius

Ümarlauda modereerib Marko Reikop.

 

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708