13. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Velgan: Oluline on motiveeriv töökoht

Eesti Nooremarstide Ühenduse juhatuse liige Marta Velgan.
Foto: Veiko Tõkman
Meditsiiniuudiste küsimusele, mis motiveeriks noori arste maale tööle minema, vastas nooremarstide ühenduse juhatuse liige Marta Velgan.

Velgan: "Maale tööle minemist soodustaksid eeskätt samad tegurid, mis ükskõik kuhu mujale tööle minnes. Näiteks motiveeriv ja väljakutsuv töökoht, kus on tagatud nii elementaarsete uuringute kättesaadavus, patsientide piisavus kui ka haigla või tervisekeskuse järjepidevus. Paljude väikehaiglate saatus on viimastel aastatel aga järjest küsitavamaks muutunud. Lisaks on väga oluline, et maapiirkonnas makstav töötasu oleks konkurentsivõimeline ning kataks elukoha vahetusega ja transpordiga seotud kulutused. Olulist rolli mängib ka see, kas maapiirkonnas on võimalik leida elukoht, elukaaslasele töökoht ning lastele lasteaia- ja koolikoht."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708