17. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MTÜ Tervikliku Tervishoiu esimene konverents keskendub integratiivsele vähiravile

Foto: Scanpix/Caro
MTÜ Terviklik Tervishoid koostöös Eesti Vähiliidugaorganiseerib 14. juunil Tallinnas konverentsi arstidele ja terapeutidele, kes puutuvad kokku onkoloogilise patsiendi ravi, toetamise ja taastumisega. Esimesel Tervikliku Tervishoiu konverentsil käsitletakse tõenduspõhiseid tava- ja täiendmeditsiini võimalusi vähiravis. Teiste seas tutvustab Lähis-Ida suurima haigla integratiivse onkoloogia uuringute üksuse juhataja dr. Yair Maimon (PhD, OMD) kliiniliste uuringute tulemusi Hiina meditsiinis.

Tervikliku Tervishoiu konverentsi eesmärk on soodustada traditsioonilise ja täiendmeditsiini arstide koostööd patsiendi tervenemise huvides.  

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708