31. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GALERII: Nii käidi padjaga terviseministri juures

Padja üleandmine: tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski võtab kingituse vastu arstide liidu peasekretärilt Katrin Rehemaalt.
Foto: ÄP: Eiko Kink
Teisipäeval toimus ka sotsiaalministeeriumis riikliku lepitaja ja töö- ja terviseministri osavõtul meedikute kollektiivleppe arutelu, kuhu mõistagi võeti kaasa ka padjad. Üks neist kingiti ministrile.

Kohtumist olid jäädvustama tulnud mitmed meediakanalid, ka Meditsiiniuudised. Pärnu Haigla juht, haiglate liidu juht Urmas Sule oli aga padja asemel kaasa võtnud äratuskella. Kuna nutitelefonid võimaldavad olla uudistega pidevalt kursis, siis käis kohtumise eelgi uudistamine, milliseid padjaga pilte on sotsiaalmeediasse lisatud. Tehti ka ise endist pilte, mis Facebooki rändasid. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708