1. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool võtab vastu õppijaid üheksale erialale

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits.
Foto: Erakogu
Tänasest, 1. juunist algab Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli suvine vastuvõtt seitsmele rakenduskõrghariduse ja kahele kutseõppe erialale. Avalduste vastuvõtt toimub 1. juunist-5. juulini.

„Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli suvine vastuvõtt tõotab taas tulla populaarne. Üks oluline põhjus on see, et meie kõrgkoolis õppijad võetakse sageli tööle juba praktika ajal ja tööpuudust ei ole nendel erialadel karta. Ka meie enda läbi viidud uuring näitas, et näiteks hooldustöötajaid oleks haiglatel vaja vähemalt kolm korda rohkem kui meil aastaga lõpetab. Tervishoius on jätkuv tööjõupuudus ning meil õppimine annab kindlustunde, et sind tööturul oodatakse,“ ütles Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099