Autor: Violetta Riidas • 1. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuetoa: Reeded on vabad ja öövalveid ei tee

Töökorraldust Rootsis tutvustab kardioloog Hasso Uuetoa.

Paar aastat tagasi PERHist lahkunud invasiivkardioloog Hasso Uuetoa kirjeldab töökoormust Rootsis Göteborgi Sahlgrenska haiglas. 

“Mul on 8tunnine tööpäev, töötan 80% koormusega. Reeded on vabad, öövalveid ei tee, nädalavahetustel üldiselt ei tööta. See nädal oli erand, kuna naine tuli külla. Kuni tema laupäeva hommikul poodles, tegin mina kaks ablatsiooni, mis makstakse kas 200% välja või saan 100% ja vaba päeva.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708