Nõlvak sai Ortopeedia Arstid osalusest ligi 600 000 eurot

Ettevõtja Rainer Nõlvak
Ettevõtja Rainer Nõlvak

Ettevõtja Rainer Nõlvak, kes mullu müüs oma pea 50%lise osaluse edukas erakliinikus Ortopeedia Arstid AS, teenis sellest 585 000 eurot, näitab ortopeediakliiniku aruanne.

Mullu suvel toimunud tehinguga 2015. aastal ühines Ortopeedia Arstid AS emaettevõttega Ortinvest OÜ. See firma registreeriti 12. mail 2015. a ja omandas seejärel AS Ortopeedia Arstid aktsionärilt Curonia Research OÜ (kuulub Nõlvakule, toim) 47% AS Ortopeedia Arstid aktsiatest soetushinnaga 585 000 eurot.

Seoses Ortinvest OÜga ühinemisega oli Ortopeedia Arstid AS omakapital 2015. aasta lõpu seisuga negatiivne (-100 710 eurot). Ortopeedia Arstid AS omakapital on plaanis viia vastavusse Äriseadustiku nõuetega 2016. aasta jooksva kasumi arvelt. Lisaks on seatud Ortopeedia Arstid AS vallasvarale LHV panga kasuks seatud kommertspant summas kokku vähemalt 600 000 eurot. Laenu ei saadud rahalisel teel, vaid laenukohustus kandus Ortopeedia Arstid AS bilanssi ühinemistehingu tulemusel.

Ortopeedia Arstid omanikeks on viis meest, kellest neljal (Armin Heiman, Madis Rahu, Mihkel Mardna, Karl-Andres Kants) on võrdne osalus 21,17% ja viiendal (Tauno Kalvet) 15,34%.

Juhatuses on Diana Timoðova ja Mihkel Mardna.

Ettevõtte käive ja kasum mullu kasvasid. Käive oli 2,1 mln eurot ja kasum 234 000 eurot. Aasta varem oli käive 1,9 mln eurot ja kasum 165 000 eurot. Dividende kahel viimasel aastal pole määratud ega ka makstud.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.