Riina Raudsiku nimistu võtab üle Alina Terep

Nimistu võtab noor perearst üle alates septembrist, kuid reaalselt asendab ta Riina Raudsikut juba praegu.

1. septembrist võtab Jüri alevikus perearst Riina Raudsiku nimistu üle perearst Alina Terep. Uus perearst asendab Raudsikut tegelikkuses juba praegu, kuna Jüri tervisekeskuse kodulehekülje andmetel on dr. Raudsik puhkusel. Alina Terep on residendina Jüris töötanud varemgi, perearstina alustas ta Jüri tervisekskuses tööd juba 1. aprillist, kirjutab Rae Sõnumid. 

Teistsuguse mõtteviisiga tuntust kogunud Riina Raudsik teatas 27. juunil enda blogis, et lõpetab töö perearstina. "Lõpetan töö perearstina alates 1.septembrist 2016 . Minu nimistu võtab üle noor, tubli arst ning lõpuks saan ma pühenduda sellisele tegevusele, mis mind on köitnud viimased 20 aastat."

 

 

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.