Autor: Violetta Riidas • 11. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

41 aastat Kuressaare kiirabis

Toomas Balin ei kujutanud oma viimasel tööpäeval veel täpselt ette, kuidas hakkab olema elu edaspidi ilma kiirabiväljakutseteta.
Foto: Meie Maa
Teisipäeval oli mehel, kes on Kuressaare kiirabis töötanud 41 aastat, viimane valve. Autojuht, parameedik, kiirabitehnik – need on ametinimetused, mida Toomas Balin on oma karjääri jooksul kandnud.

Aastate jooksul on pikaaegne kiirabitöötaja töötanud kuue peaarsti alluvuses, aidanud tuhandeid abivajajaid ning sõitnud iga ilmaga läbi tuhandeid kilomeetreid. Veel tänagi püsib tema käes rekord – 24-tunnise vahetuse ajal sõitis Balin läbi 1100 kilomeetrit, kirjutas Meie Maa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708