5. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harald Luningi stipendiumi pälvis Sergei Rõbakov

Tartu ülikool
Foto: ut.ee
Õppe- ja teadustöös edukatele Tartu ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna üliõpilastele mõeldud Harald Luningi stipendiumi pälvis 3. kursuse arstiteaduse tudeng Sergei Rõbakov.

Tartu ülikooli stipendiumikomisjoni esimehe ja meditsiiniteaduste valdkonna dekanaadi juhataja Rene Kärneri sõnul esitati stipendiumi asutanud haldusnõukogule kolm kandidaati, kellest kogu valis välja just Sergei. „Sergei õpitulemused ja motivatsioonikiri näitasid, et tegemist on noorega, kes võtab arstiõpinguid täie tõsiduse ja südamega ning vastab igati stipendiumi statuudile,“ selgitas Kärner.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708