13. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Infoõhtu hormoonsüsteemi häirivatest kemikaalidest

Foto: pixabay.com
Eesti Roheline Liikumine kutsub hormoonsüsteemi häirivate kemikaalide(EDCd) teemalisele info- ja filmiõhtule. Infoõhtul kuuleb, milliseid ohtlikke aineid sisaldavad meie igapäevased tooted, kuidas need meie vereringesse jõuavad ning seeläbi meie tervist mõjutavad.

Infoõhtu toimub täna kell 18-20.30 Tallinna Loomaaia Keskkonnahariduskeskuses. Ettekande teeb professor Mattias Öberg (Swetox, Rootsi), doktor Ülle Jakovlev (Eesti Endokrinoloogia Selts) ja dotsent Tiina Elvisto (Tallinna Ülikool).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708