Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 29. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnumaa laste ja noorte vaimse tervise keskus lõpetab rahapuudusel

Foto: Meeli Küttim
Alates 1. jaanuarist 2014 viib Pärnu Haigla ellu projekti "Pärnumaa laste ja noorte vaimse tervise keskus“, mida rahastatakse Norra finantsmehhanismi toetusel programmist „Rahvatervis“. Keskus tegutseb Pärnu Haigla psühhiaatriakliiniku koosseisus.

Keskus on ligemale kolme tegutsemisaasta jooksul pakkunud Pärnumaa elanikele erinevaid laste ja noorukite vaimse tervise teenuseid ning augusti lõpu seisuga on abi saanud 605 last ja nende peret. Kokku on osutatud 10 665 erinevat teenust, nende hulgas psühholoogiline nõustamine, pereteraapia, loovteraapia, konsultatsioonid ja sotsiaalnõustamine. Samuti on osutatud psühholoogilist kriisiabi, viidud läbi koolitusi ja supervisioone. Pärnumaa keskus on keskendunud oma tegevuses juhtumi- ja vajadusepõhisele laste ja noorte tervise keskuse mudelile, mis koondab erinevaid teenuseid, koolitusi ja meditsiini-, hariduse- ja sotsiaalvaldkondade vahelist koostööd.  

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708