6. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli Kohtla-Järve üksuse 50. juubel

Õppetöö TTK Kohtla-Järve üksuses aastakümneid tagasi.
Foto: Tallinna Tervishoiu Kõrgkool
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli Kohtla-Järve struktuuriüksus funktsioneeris kuni 2006. aastani kui Kohtla-Järve Meditsiinikool, mis avas oma uksed 1966. aastal ja 2016. aasta oktoobrikuu 14. päeval pühitseb oma 50 aasta juubelit konverentsiga „Piiridega või piirideta tervishoius?“

Muutunud on ajad, muutunud on nimetused, aga jäi ja anti edasi käest kätte kui teatepulka, kõige tähtsamat – kõrge kvalifikatsiooniga spetsialistide ettevalmistust. Selle raske ja ülla ülesandega sai pedagoogide kollektiiv alati au ja väärikusega hakkama ja tänu sellele on meie kõrgkool silmapaistev ja lugupeetud õppeasutus Ida-Virumaal. Meie lõpetajad, keda on välja lastud 50 aasta jooksul mitte vähe, töötavad kõigis Eesti tervishoiuasutustes ja ka väljaspool Eestit.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099