Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 19. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulekul on IVKH ja kliinikumi sügiskonverents

Ida-Viru Keskhaigla.
Foto: Raul Mee/ÄP
Sellel reedel saab Kohtla-Järve Kultuurikeskuses kuulata Ida-Viru Keskhaigla ja Tartu Ülikooli Kliinikumi sügiskonverentsi 2016 teemal „Eakas patsient tervishoiuasutuses“.

„Eestis on keskmine eluiga märkimisväärselt pikenenud, milles on „süüdi“ ka meditsiini igakülgne areng. Nii on kogu ühiskond arengufaasis ja teiste hulgas peavad ka haiglad õppima, kuidas pakkuda tingimusi väärikaks vananemiseks“ selgitas IVKH ülemarst dr Aime Keis tänavuse sügiskonverentsi teemavalikut.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708