31. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maivi Parv saab haigekassa juhatuse liikmeks

Haigekassa uus juhatuse liige Maivi Parv
Foto: ÄP: Adras Kralla
Homsest on haigekassa kolmeliikmelises juhatuses uus liige Maivi Parv, kes asendab töölt lahkuvat Mari Mathiesenit, teatas haigekassa.

1. novembril 2016. a.  lõppeb Eesti Haigekassa juhatuse liikme Mari Mathieseni korraline ametiaeg. Haigekassa nõukogu poolt kinnitati reedesel koosolekul juhatuse uueks liikmeks Maivi Parv.Haigekassa pressiteade kinnitab, et Mari Mathiesen on 12 aasta jooksul andnud väga väärtusliku ja olulise panuse kaasaegse ravikindlustuse arengusse olles kõrgelt hinnatud kolleeg ja koostööpartner. Olles töötanud viimased 9 aastat haigekassa juhatuse liikmena, on ta otsustanud uueks ametiajaks oma kandidatuuri esitamisest loobuda. Haigekassa juhatus jätkab kolmeliikmelisena. Uueks juhatuse liikmeks kinnitas haigekassa nõukogu juhatuse esimehe ettepanekul senise partnerihalduse osakonna juhataja Maivi Parv. Maivi Parv on töötanud haigekassas alates 2001. aastast, olles varasemalt töötanud Tartu Ülikooli kliinikumis, juhtinud aastaid tulemuslikult haigekassa Tartu piirkondlikku osakonda ning alates möödunud aasta sügisest partnerihalduse osakonda. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708