Autor: Violetta Riidas • 4. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ossinovski tagandab Peep Aru Viljandi haigla nõukogust

Foto: Delfi
Töö- ja tervishoiminister, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esimees Jevgeni Ossinovski kavatseb allkirjastada käskkirja, millega kutsub SA Viljandi Haigla nõukogust tagasi reformierakondlasest riigikogu liikme Peep Aru.

"Käskkiri on ette valmistatud, ministri digiallkirja sellel veel ei ole," ütles ERR-ile sotsiaalministeeriumi pressiesindaja. Rohkem Reformierakonda kuuluvaid riigiettevõtete nõukogudesse kuuluvaid saadikuid minister Ossinovski haldusalas ei ole.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708