Autor: Kadi Heinsalu • 28. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EBSis alustab kolmas tervisejuhtide kursus

Tervishoiu valdkonna juhi arenguprogrammi juhtivõppejõud Ester Eomois.
Foto: Erakogu
Kahel varasematel kursustel on kõige enam olnud osalejaid ravimifirmadest ja erameditsiini asutustest. Samuti on igal kursusel olnud osalejate seas ka haiglate juhte, rääkis tervishoiu valdkonna juhi arenguprogrammi juhtivõppejõud Ester Eomois.

Kahel arenguprogrammi koolitusel on osalenud kokku 35 tervishoiujuhti. Kas oskad öelda mõne valdkonna, kust juhte on arenguprogrammi tulnud keskmisest rohkem? Loetelus on ju nii riigiasutusi kui ka näiteks ravimifirmasid, haiglaid, apteeke – aga Sinu kogemusel, mis valdkonnas on huvi eriti suur?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708