Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 28. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimiameti peadirektorina jätkab Kristin Raudsepp

Ravimiameti peadirektor Kristin Raudsepp.
Foto: Veiko Tõkman / ÄP
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski kinnitas avaliku teenistuse tippjuhtide valikukomisjoni ettepanekul ravimiameti peadirektoriks Kristin Raudsepa. Raudsepa kolmas ametiaeg algab 1. jaanuaril 2017.

Kristin Raudsepp on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ravi eriala. Aastatel 1991–1994 töötas ta Tartu Ülikooli Kliinikumis arst-internina. Ravimiametis töötab Raudsepp alates 1994. aastast. Alates 1999. aastast oli ta ravimiameti peadirektori asetäitja peadirektori ülesannetes ning alates 2002. aastast on ta ravimiameti peadirektor. Ta on olnud mitmete rahvusvaheliste töörühmade juht või liige ning on Eestit esindanud paljudel rahvusvahelistel konverentsidel ja nõupidamistel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708