Medicumi juhatuse esimeheks saab Tõnis Allik

Uus Medicumi juhatuse esimees Tõnis Allik.
Uus Medicumi juhatuse esimees Tõnis Allik.

Alates 5. detsembrist asub Eesti suurima tervisekeskuse AS Medicum juhatuse esimeheks Tõnis Allik, senine juht Jaanus Vool asub ettevõtte nõukogu liikmeks.

“Hindan Tõnis Alliku teadmisi ja kogemusi väga kõrgelt ning mul on kindel tunne usaldada juhiohjad just tema kätesse,” rõhutas Medicumi üks asutajaid ja senine juhatuse esimees Jaanus Vool. Ta kinnitas ühtlasi, et asub detsembrist ettevõtte nõukogu liikmeks ning jätkab seal oma igapäevast tööd arendusprojektide juhtimisel. “Tõnis Allik on meie meeskonnale väga tugev täiendus, kellelt ootame uut arengutõuget nii organisatsiooni juhtimises kui koostöös haigekassa, ministeeriumi ja tervishoiu partneritega,” lisas Vool.

“Medicum on väga huvitav väljakutse, kuna tegemist on kõige ehedama näitega sellest, et esmatasandi ja eriarstiabi koostöö nö ühe katuse all on hästi toimiv ja tagab patsiendile parima ravitulemuse,” selgitas juhatuse esimehe kohale asuv Tõnis Allik ning lisas, et Medicum saab areneva tervisekeskusena olla veelgi enam Lasnamäe ja Kesklinna linnaosa elanike teenistuses ning jagada oma kogemusi esmatasandi ja eriarstiabi koostöö organiseerimisel.

Tõnis Allik (48) töötas viimased 13 aastat SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimehena, varasemalt on olnud ta ametis rahvusvahelises konsultatsioonifirmas Deloitte & Touche, Eesti Energias ja kommivabrikus Kalev. Allik on lõpetanud 1992. aastal Tartu Ülikooli majandusteaduskonna.
Medicum on kolmekümne aasta pikkuse kogemusega tervisekeskus, mis pakub peamiselt avaliku teenusena arsti- ja õendusabi Tallinna Lasnamäe piirkonna ligi 150000 elanikule. Enam kui 400 töötajaga Medicumis toimub aastas üle 400 000 arsti ja õe vastuvõtu, mille käigus pakutakse integreeritud ja laiapõhjalist perearsti-, eriarsti- ja õendusabi. AS Medicum käive oli eelmisel aastal 13,8 miljonit eurot.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.