Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 9. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa tervisevolinik tunnustas Eesti alkoholipoliitikat

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski.
Foto: Raul Mee/ÄP
Eilsel kohtumisel tervise- ja tööministri Jevgeni Ossinovskiga väljendas Euroopa tervisevolinik Vytenis Andriukaitis toetust liikmesriikide pingutustele alkoholipoliitika karmistamisel.

Volinikuga vahetati informatsiooni Eesti eesseisvast Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise ettevalmistustest. Minister Jevgeni Ossinovski kinnitas Vytenis Andriukaitisele, et lisaks siseriiklikele sammudele alkoholipoliitikas seab sotsiaalministeerium alkoholipoliitika üheks oma eesistumise prioriteediks. Samas rõhutas ta vajadust Euroopa Liidu täiendavate ühisregulatsioonide järele, näiteks üle piiri veetava lubatud alkoholi koguste vähendamine, alkoholireklaami piiramine internetis ja alkoholitoodete märgistamise nõuded.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708