21. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mida minna kuulama Kliinik 2017 konverentsile?

Traditsiooniliselt toimub Kliinik 2017 Tartus Dorbati konverentsikeskuses.
Foto: Tartu Dorbat
Juba jaanuari lõpus toimub iga-aastane arstide täiendkoolituse suursündmus Kliinik 2017, traditsiooniliselt Tartus ja kolme päeva jooksul. Mida sel korral kuulama minna?

Esmaspäevast, 30. jaanuarist kuni 1. veebruarini toimuval  Tartu Ülikooli kliinilise meditsiini instituudi täienduskeskuse konverentsil Kliinik 2017 (toimub Tartus Dorbatis) esinevad ettekannetega paljude erialade juhtivad arstid ja spetsialistid. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708