Kuula artiklit
Autor: Meditsiiniuudised • 30. jaanuar 2017
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Video: CRV seadme kasutamine kodus

Tõstamaa perearst Madis Veskimägi.
Arsti koduvisiit on jäänud üsna harvaks. Kuid see on vajalik juhul, kui haige seisund seda vajab, ta ei ole transporditav, vajalik on mõni arstlik protseduur ja puudub kiirabi näidustus, kirjutab koduvisiidist sotsiaalmeedias Madis Veskimägi.

"Muidugi see ei ole mugavusteenus, nii nagu aastate eest kui patsient väitis- ilm on nii paha ja välja ei taha minna, kutsun arsti koju, lasen vererõhku mõõta ja retsepti kirjutada. Teen sarnaseid koduvisiite 3-4 x kuus, igaüks neist on eriline ja võiks ütelda ka armas. Videos tutvustan oma CRV seadme kasutamist patsiendi kodus, see ei ole kerge (vajalikke vidinaid on umbes 7), kuid saame kergemini langetada otsuseid edasise ravi osas," tutvustab Veskimägi.

Videot saab vaadata siit.

Video: CRV seadme kasutamine kodus
Kuula artiklit

Video: CRV seadme kasutamine kodus

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099