Video: CRV seadme kasutamine kodus

Tõstamaa perearst Madis Veskimägi.
Tõstamaa perearst Madis Veskimägi.

Arsti koduvisiit on jäänud üsna harvaks. Kuid see on vajalik juhul, kui haige seisund seda vajab, ta ei ole transporditav, vajalik on mõni arstlik protseduur ja puudub kiirabi näidustus, kirjutab koduvisiidist sotsiaalmeedias Madis Veskimägi.

"Muidugi see ei ole mugavusteenus, nii nagu aastate eest kui patsient väitis- ilm on nii paha ja välja ei taha minna, kutsun arsti koju, lasen vererõhku mõõta ja retsepti kirjutada. Teen sarnaseid koduvisiite 3-4 x kuus, igaüks neist on eriline ja võiks ütelda ka armas. Videos tutvustan oma CRV seadme kasutamist patsiendi kodus, see ei ole kerge (vajalikke vidinaid on umbes 7), kuid saame kergemini langetada otsuseid edasise ravi osas," tutvustab Veskimägi.

Videot saab vaadata siit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.