Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 30. jaanuar 2017

Video: CRV seadme kasutamine kodus

Tõstamaa perearst Madis Veskimägi.

Arsti koduvisiit on jäänud üsna harvaks. Kuid see on vajalik juhul, kui haige seisund seda vajab, ta ei ole transporditav, vajalik on mõni arstlik protseduur ja puudub kiirabi näidustus, kirjutab koduvisiidist sotsiaalmeedias Madis Veskimägi.

"Muidugi see ei ole mugavusteenus, nii nagu aastate eest kui patsient väitis- ilm on nii paha ja välja ei taha minna, kutsun arsti koju, lasen vererõhku mõõta ja retsepti kirjutada. Teen sarnaseid koduvisiite 3-4 x kuus, igaüks neist on eriline ja võiks ütelda ka armas. Videos tutvustan oma CRV seadme kasutamist patsiendi kodus, see ei ole kerge (vajalikke vidinaid on umbes 7), kuid saame kergemini langetada otsuseid edasise ravi osas," tutvustab Veskimägi.

Videot saab vaadata siit.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708