8. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maris Jesse sotsiaalmeedias: usaldamatus lämmatab

Sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Maris Jesse.
Foto: Raul Mee/ÄP
Eile alustatud mõttelõngas sotsiaalmeedias ütleb oma sõna ka sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Maris Jesse ning arutelu muutus üldisemaks - puudutades meditsiinisüsteemi üldiselt..

"Seda, kas usute või ei usu, otsustage ise, minu vaatenurgast lugu selline - olen öelnud enne seda kui SoMi tööle läksin ja olen öelnud seda SoM asekantslerina korduvalt ja korduvalt, et tervishoid vajab raha juurde (mis tähendab ka kohustust seda hästi kasutada).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099