Autor: Mirjam Esperk • 9. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Tervishoiu Kõrgkool uurib koostöövõimalusi Jamaikaga

Foto: Kuvatõmmis
Tartu Tervishoiu Kõrgkooli esindus on hetkel visiidil Jamaika partenrülikoolis, et kaardistada koostöövõimalusi.

5.-13. veebruarini külastavad radioloogiatehniku ja bioanalüütiku õppekavade juht Zinaida Läänelaid, õppejõud ning rakendusuuringute meeskonna liige Reet Urban, haridustehnoloog Anne Rosenberg, üleilmse koostöö ja õpirände projekti juht Eliise Ott ja rahvusvaheliste suhetespetsialist Danel Jantra esimese üleilmse koostöö ja õpirände projekti raames Jamaika tehnoloogiakõrgkooli.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099